Praktiske opplysninger

Levering og henting skjer mellom l. 8.00 og 20.00 etter avtalt tid, som må overholdes.

Du må ta med hundens vaksinasjonsattest (firkomponentvaksine). Denne skal ikke være eldre enn ett år, Vår erfaring er at liggeunderlag, seng eller teppe er av størst betydning for hunden å ha med seg hjemmefra. Det er fint hvis det kan vaskes i maskin. Ta gjerne med andre ting som betyr noe for hunden. Vær klar over at det kan skje at din hund kan komme til å ødelegge tepper og senger. Selv hunder som aldri ødelegger noe hjemme, kan bli revet med etter lek med andre og herje litt med egne ting. Hunder som vi vurderer til å være sosiale kan vi sette i bur sammen med andre hunder, dersom eier ikke har reservert seg mot dette.

Vi bruker hundefôr som de fleste hunder liker og tåler godt. Dette er inkludert i prisen. Hvis hunden går på annet fôr eller den har problemer med fôrskifte må du ta med ditt eget. Er det noe spesielt hunden trenger (diettmat, medisiner, annet) vil vi sørge for at dette blir tildelt etter avtale. Hvis du ønsker spesiell veterinærbehandling av din hund under pensjonatoppholdet må det gis utrykkelig beskjed om dette i forkant av oppholdet. Utgiftene ved slik behandling bæres av hundens eier. Ved innlevering av hunden i pensjonatet ber vi deg opplyse om hvilke sykdommer hunden har hatt den siste tiden. Dersom hunden går på medisiner, er det viktig at du ikke glemmer disse!

Hvis hunden blir syk

Som hundeeier kjenner du hunden din best, du kan sykdoms- og skadehistorien dens, vet hvilke symptomer hunden har og kjenner til hvilke forhåndsregler som bør tas for å unngå komplikasjoner. De fleste hunder trives godt på hundepensjonat, men dersom hunden er syk eller skadet kan dette være en påkjenning for hunden. På hundepensjonat er ikke hundene overvåket hele tiden slik de blir hjemme og miljøet er gjerne litt mer travelt.


Hvis det er mistanke om at noen av hundene er syke, gjennomgår de vanlig klinisk undersøkelse av veterinær, som fastsetter den videre behandling. Kostnadene ved undersøkelse og behandling bæres av hundens eier. Hvis veterinæren forordner omfattende behandling av hunden din, vil vi forsøke å ta kontakt med deg før det settes i gang.